CX Transformatie

Bouw aan een toekomstbestendig team.

In-house designcapaciteit opbouwen en jouw organisatie klaarmaken voor de toekomst.

Neem contact op

Samen ontwerpen we een programma op maat

Of je nou een klein of een uitgebreid programma wilt, wij leveren de juiste mix aan training – passend bij de filosofie en ambitie van jouw organisatie.

Onze klanten geven onze in-house academy een gemiddelde score van 8.9! Niet verrassend, aangezien we ons programma voortdurend testen, reflecteren, itereren en verbeteren – samen met jou.

2350
mensen getraind
51
landen
0
gemiddelde score

Leer door te doen

Wij combineren theorie, voorbeelden, training, projectwerk en reflectie.

Itereren op jouw programma

Wij blijven reflecteren en het programma itereren – de output afstemmen op jouw realiteit.

Shu-Ha-Ri

Wij gebruiken de oude Japanse wijsheid van het leren door zien, doen en beheersen.

“Koos weet hoe je elke keer excellente kwaliteit aflevert. Alle werknemers zijn zeer betrokken, enthousiast en gemotiveerd. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.”

Ben van Stee

Chief Innovation Office ING

Ontwikkel de juiste skills op alle niveaus.

Wij bieden top-notch Service Design training. Of jouw team nu uit professionals of newbies bestaat, wij hebben de juiste training voor jou en jouw organisatie.

We trainen de basisvaardigheden zoals onderzoek, journey mapping & prototyping tot gevorderde facilitatie, coachen en design leiderschap. Het ontwikkelen van een team dat design kan leiden en kan opschalen binnen uw organisatie.

Leer door te doen

Wij geloven in leren door te doen. In je dagelijkse werk. Dat is waarom we interactieve trainingssessies combineren met on the job coaching en veel reflectie – de snelste weg naar designvertrouwen en -ervaring.

Design in een Agile omgeving

Wij begrijpen wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien in verschillende bedrijfsomgevingen. Of jouw team nu agile werkt of in traditionele silo’s, wij werken samen met de Tribe-leads en stakeholders om de toepassing te itereren en te optimaliseren en interne werkprocessen te ontwikkelen die bij jouw organisatie passen.

Hybrid onderwijs

Wij schakelen gemakkelijk tussen fysiek leren en leren op afstand, omdat wij programma’s hebben ontwikkeld en uitgevoerd in meerdere landen, zowel online als in de echte wereld.